GARANCE SPOKOJENOSTI na progresivní čočky Zeiss

16.5. 2023

GARANCE SPOKOJENOSTI na progresivní čočky Zeiss

Multifokální brýlová čočka obsahuje dioptrickou korekci pro vidění na různé vzdálenosti. Poskytuje plynulý přechod mezi dioptriemi, který se na čočce fyzicky neprojevuje. Od klasické jednoohniskové čočky (určené pro vidění pouze na jednu vzdálenost) na první pohled nepoznáte.

Na přechod k progresivním (multifokálním) brýlím je třeba si zpočátku zvyknout. Jak už je výše napsáno, v jedné čočce se vám nabízí několik obrazů najednou a je potřeba naučit se přes nové brýle správně dívat. Jakmile si však svůj zrak vycvičíte dokážete bez problémů zaostřit na jakoukoliv vzdálenost.

Jak si pohodlně zvyknout na nové brýlové čočky a v jakých případech může být delší návyk se dozvíte v dalším článku.

V případě, že multifokální brýlové čočky nesplní vaše očekávání, máme možnost vám nabídnout výměnu brýlových multifokálních čoček za jiné brýlové čočky stejné cenové kategorie a dioptrické hodnoty.

  • Garance 100% spokojenosti se vztahuje na progresivní (multifokální) brýlové čočky zhotovené na naší optice podle dioptrických hodnot změřených naším optometristou.
  • Garanci lze uplatnit, pokud nebudete v průběhu 30 dnů ode dne nákupu brýlí, tzn. ode dne vyzvednutí zhotovených brýlí, spokojeni s vaším výběrem brýlových čoček
  • Záruka se vztahuje pouze na multifokální brýlové čočky zakoupené po 1.3.2023

To znamená, že pokud klient nedokáže s multifokálními čočkami fungovat, ale potřebuje skvěle vidět na střední vzdálenost (práce na PC nebo pracovní stůl) a zároveň i na blízko. Máme pro něj hned několik řešení!

1) výměna za jeden pár Office brýlových čoček

2) výměna za jeden pár Office + jeden pár jednoohniskových brýlových čoček na blízko

3) výměna za jeden pár jednoohniskových brýlových čoček na střední vzdálenost + jeden pár jednoohniskových brýlových čoček na blízko

Garance je podmíněna výběrem čoček stejné dioptrické hodnoty, kvality a cenové relace. Případně při výběru vyšší cenové relace si klient rozdíl doplácí.

Garance spokojenosti se nevztahuje na:

  • jiný typ brýlových čoček (jednoohniskové, bifokální)
  • brýlové čočky zhotovené dle lékařského předpisu
  • výměnu progresivních čoček v případě jakéhokoliv mechanického poškození obruby a brýlových čoček
  • kontaktní čočky
  • sluneční brýle
  • drobný prodej

Jako naši věrní zákaznici u nás budete mít servis brýlí zdarma. Rádi vám brýle upravíme, vyčistíme a na počkání provedeme i drobné opravy. Přijďte si k nám pro multifokální brýle, o které bude skvěle postaráno :).



Chci si rezervovat měření zraku k brýlím zdar

Vyšetření zraku Oční optika Brýlové obruby Aktuality očního centra