ZEISS SmartLife PRO

23.1. 2023

ZEISS SmartLife PRO

Objevte s námi spojení odborných znalostí s těmi nejlepšími technologiemi ZEISS.



S přístrojem I.Profiler Plus, který vlastníme jako jediní v Českých Budějovicích a širokém okolí, vám můžeme nabídnout to nejlepší s portfolia Zeiss a tím jsou ZCELA UNIKÁTNÍ brýlové čočky SMARTLIFE PRO.

Jsme schopni analyzovat každičký detail vašeho oka. Změříme váš zrak na setiny dioptrií za různých světelných podmínek jako je šero, tma, světlo a to vše následně přeneseme do vašich brýlí. Velmi častým problémem našich klientů bývá zhoršené vidění právě v noci nebo za šera, které přímo souvisí se změnou velikosti zornice .

Design každé brýlové čočky je proto individuálně navržen a přizpůsobuje se změnám vidění vzhledem k věku. Ptáte se proč je zrovna velikost zornice tak podstatná? Podle světelných podmínek a s přibývajícím věkem se velikost zornice mění. Jistě víte, že za zhoršených světelných podmínek je zornice širší a zase naopak. Ale velice podstatný vliv má i věk. Čím vyšší, tím užší zornice.

Pokud konstrukce čoček toto nezohledňuje mohou se projevit optické vady, které vaše vidění mimo optický střed zhoršují.




Co vám tedy čočky Smartlife PRO přináší?

  • Umožnují očím přizpůsobit se dnešní době. Oproti klasickým čočkám mají dvě ohniska. Jedno na dálku a druhé na pohled do blízka. Jsou skvělým řešení pro dnešní digitální svět.
  • Ostré periferní vidění
  • Snadnější a rychlejší návyk na případnou změnu dioptrií
  • Nejvíce individualizované čočky z portfolia ZEISS, které je exkluzivně k dispozici Pro ZEISS Vision Center a ZEISS Vision Experty, pro profesionály vybavené přístrojem I.Profiler plus.
  • Dokonalé přizpůsobení jedinečné velikosti zornice každého klienta.


Hodnoty naměřené na I.Profiler Plus jsou podkladem pro výrobu brýlových čoček Smartlife PRO a díky tomu poskytují naprosto individuální brýlovou korekci v kombinaci s pohodlným a uvolněným viděním ve všech vzdálenostech a směrech.


Vyšetření zraku Oční optika Brýlové obruby Aktuality očního centra