ZEISS Single Vision Smartlife Young

13.6. 2023

ZEISS Single Vision Smartlife Young

Jsou ideální řešení pro měnící se požadavky dětí, jak rostou - od dítěte po teenagera!

Poskytují dětem nejlepší možný optický výkon ve srovnání se skladovými čočkami Zeiss Single Vision, které neberou v úvahu anatomii a morfologii dětí a dospívajících související s věkem. Zeiss Single Vision Young jsou dokonale přizpůsobeny online a aktivnímu životnímu stylu a anatomii mladých lidí, díky čemu vzniká až o 60% širší čisté zorné pole na vzdálenost smartphonu.

Co se týká povrchových úprav, ty ZEISS ušil dětem přímo na míru. Každá brýlová čočka má 100% UV ochranu, materiál Blueguard zase blokuje až 40% potenciálně škodlivého modrého světla a povrchová úprava DuraVision Kids je 3x odolnější proti poškrábání.

Brýlové čočky Young obsahují nejnovější technologie SmartView 2.0 mezi které patří:

Smart Dynamic Optics

  • Děti a dospívající používají kratší vzdálenost na blízko (20-30 cm) než dospělí, což souvisí s jejich věkem. Brýlové čočky jsou přizpůsobeny této jedinečné zrakové vlastnosti dětí.

Luminance Design 2.0

  • Průměr zornice se mění spolu s rostoucím dítětem. Technologie Luminence Design 2.0 zohledňuje měnící se průměr zornice dítěte pro nejlepší zobrazovací vlastnosti.

Dynamic AgeFit

  • Děti i teenageři jsou jiní než dospělí! Liší se specifickou anatomií a morfologií, ovlivňující polohu čoček před očima i čtecí vzdáleností. Tato technologie ve výpočtu čoček zohledňuje dynamicky se měnící pozici nošení brýlí vzhledem k měnící se anatomii obličeje.

Oční optika Aktuality očního centra