Woodys Eyewear

1.12. 2022

Woodys Eyewear

Vanessa Hudgens, Demi Lovato, Taylor Swift, Steve Aoki, Natalie Portman, Kate Hudson, Resse Witherspoon.....


Jsou vám tato jména známá? 

Pak zbystřete, protože jsme právě naskladnili nové brýlové kousky WOODYS, které si oblíbili právě výše zmiňované celebrity.

Značku ale nereprezentují jména, nýbrž kvalita a touto teorií se řídíme i u nás na optice.

Pojďme si proto společně značku WOODYS představit.

 

Značka byla uvedena na trh v roce 2013 s cílem bořit stereotypy společnosti a dát hlas lidem, kteří utíkají před komerční módou a chtějí být jedineční.

První modely se narodily díky wakeboardingu, kterému se věnoval zakladatel společnosti Josep Dosta. První rámy proto byly vyrobeny z recyklovaných skateboardů. A jelikož myšlenka pracovat s přírodními nebo recyklovanými materiály narůstala, zařadila se do portfolia další řada jedinečných materiálů jako bambusové nebo hruškové dřevo. Díky těmto materiálům bylo možné vyrobit něco jiného, výjimečného, zajímavého. Proto je nyní chloubou značky portfolio zaměřené na jedinečnost, autenticitu a sofistikovanost designu brýlových obrub, které jsou šetrné k přírodě.

 

Zaujala vás značka WOODYS?

Skvělé, my jsme totiž také velcí fanoušci a proto výhradně u nás naleznete k vyzkoušení více než 100 modelů, které pravidelně doplňujeme s příchodem nových kolekcí.

Oční optika Brýlové obruby Aktuality očního centra