TOM FORD

3.6. 2024

TOM FORD

„Když se bavíte a vytváříte něco, co milujete, odrazí se to na výsledku.“


Značka Tom Ford byla založena stejnojmenným módním návrhářem v roce 2005. Tom Ford je známý svým smyslem pro luxus, eleganci, originalitu a kvalitu, což se odráží i ve všech produktech pod jeho značkou. Začal svou kariéru v módním průmyslu pro značky jako Yves Saint Laurent a Gucci, která se pod jeho vedením stala jednou z nejžádanějších a neúspěšnějších značek na světě. Je ikonou módy i díky svému osobnímu stylu. Jeho typický look zahrnuje vždy dokonalý oblek a charakteristické brýle s výrazným T . A my jsme rádi, že vám kolekci jeho brýlí můžeme představit na naší optice!

Brýle TOM FORD jsou doslova symbolem luxusu a vkusu a jsou skvělým doplňkem ke každému outfitu. Každá obruba je navržena s ohledem na detaily a vyráběna z kvalitních materiálů. Vyznačují se robustnějšími tvary, převážně tmavšími barvami a ikonickým T, které přechází z očnice do stranic obrub.

Tom Ford je také známý i svou filantropickou činností. Podporuje mnoho charitativních organizací a iniciativ v oblasti umění, kultury a zdravotnictví. Chceš mít z luxusu dobrý pocit? Pořiď si obruby Tom Ford! =)


Oční optika Brýlové obruby Aktuality očního centra