Silhouette

26.2. 2023

Silhouette

NASA, Daniel Craig, Brad Pitt, Elton John, Julia Roberts i britská královna

Co spojuje výše uvedené? Všichni patří mezi zákazníky firmy A. Schmied, která v Trhových Svinech na Českobudějovicku vyrábí brýle.

Firma má pod křídly hned několik značek. Jejich základní a nejznámější je Silhouette, které jsou z 95% vyráběné z titanu a které se budeme věnovat blíže. Od roku 2016 firma uvedla na trh novou značku brýlí NEUBAU, cenově dostupnější, s níž chce oslovit mladší generaci a na kterou se také můžete v následujících týdnech těšit na naší optice.

Ale zpět k brýlím Silhouette.

Silhouette je synonymem pro extrémně lehké brýle a bezkonkurenční pohodlí. Může se pyšnit nejlehčími brýlemi na světě s hmotností 1,8 gramu a sestavenými bez jediného šroubku a pantu. Model Titan Minimal Art (TMA) způsobil revoluci a pro své vlastnosti byl certifikován pro vesmírné lety. Proto těmito brýlemi vybavila NASA své astronauty pro let na měsíc. Nízká hmotnost a pohodlí jsou charakteristické rysy sdílené všemi modely Silhouette, a to jak pro muže, tak pro ženy. Jsou vyráběny z vysoce kvalitních a ultra lehkých materiálů jako je high-tech titan a hypoalergenní materiál SPX®+ s nejpreciznějším řemeslným zpracováním.

V nových kolekcích si každý najde to své. Díky nespočtu variant tvarů čoček, stylů rámů a barev vyhoví každému vkusu a požadavku klienta. V kolekci můžeme najít i brýle, které by se spíše měly označit za umělecká díla ručně tvořená z 18 karátového zlata, diamantů a perleti. Zvláštností je, že jedny brýle vznikají zároveň na dvou místech a to v již zmiňovaných Trhových Svinech a v Linci.

Zaujala vás značka Silhouette?

Super, ani my se jí nemůžeme nabažit a proto u nás můžete vyzkoušet nemalé množství těchto obrub a co u nás nenajdete, máme možnost objednat. A pro ty z vás, kteří se nemohou dočkat zkoušení brýlí u nás v optice, můžete si "Siluetky" vyzkoušet i virtuálně .

Oční optika Brýlové obruby Aktuality očního centra