POLICE slaví 40 let

13.9. 2023

POLICE slaví 40 let

Značka Police se zrodila v Itálii roku 1983 ve společnosti De Rigo. De Rigo je světovým lídrem v designu, výrobě a distribuci špičkových dioptrických obrub a slunečních brýlí. Přináší italský styl a tradici do brýlí po celém světě a řídí se hodnotami, které je provází více jak 40 let a které je posouvají dál.

Název POLICE nevznikl náhodou! Jméno značky v sobě evokuje americké metropole a jejich urbanistickou duši, tou největší je samozřejmě: NEW YORK. Pouliční a lehce drzý styl POLICE, inspirovaný autentickými osobnostmi se prosazuje po celém světě. POLICE si neklade žádné meze, natož hranice. Jsou výjimečné tím, že nabízí zcela nový pohled na osobitost stylu a jdou směle proti proudu šedi. Lidé tuto značku s oblibou vyhledávají a rádi nosí, představuje to, po čem každý touží a chce nosit: SVOBODU, ODVAHU a VELKOU OSOBNOST! Možná i proto můžeme mezi ambasadory této značky najít zvučná jména jako Bruce Willis, George Clooney, David Beckham, Antonio Banderas, Lewis Hamilton a George Russell. Značka POLICE spolupracovala také na mnoha akčních filmech ze studia DC jako je například Batman vs Superman, Batman, Liga spravedlnosti a také na filmu Muži v černém. Na základě příběhů těchto ikonických superhrdinů pak byly navrženy kolekce limitovaných edicí.



Na naší optice můžete vybírat z mnoha zajímavých kousků jak dámských, tak i pánských kolekcí a naleznete u nás i limitovanou edici slunečních brýlí, přičemž pro českou republiku je k dispozici pouhých 20 kusů. Přijďte si pro zcela originální kousek, který podtrhne to, KÝM JSTE!

Oční optika Brýlové obruby Aktuality očního centra