O K U L A

12.4. 2023

O K U L A

Tradiční, a přesto moderní a stylová. Taková je ryze česká značka, která staví stále na stejných základech jako v době jejího vzniku roku 1895.

Na moderní přístup a nové svěží koncepty ale nezapomíná!
Dlouhodobě spolupracuje s mladými a velmi nadějnými designéry, kteří kladou důraz na dokonalou vizuální stránku a všestrannost tak, aby dostála svému heslu „BRÝLE PRO KAŽDOU PŘÍLEŽITOST“. Patří mezi ně zvučná jména jako Ondřej Vicena, Michal Pavlát a Eva Polenová. V nejbližší době se dočkáme i modelů sportovnějšího tvaru, o které se postará bývalý lyžařský olympionik Ondřej Bank.
OKULA se zároveň zabývá i otázkou udržitelnosti, proto zařadila do své nabídky modely, které jsou vyrobeny z materiálu BioPlastic s nízkým obsahem chemických přísad. Navíc díky sníženému obsahu ftalátu klesá i riziko alergických reakcí a tyto látky se zároveň ani neuvolňují do ovzduší při žádné fázi zpracování či likvidaci materiálu. Jde tak o čistě „zelenou“ variantu.

Potřebujete elegantní brýle do práce, ležérní na běžné nošení a úplně jiné zase do divadla? Žádný problém. Máme pro vás desítky dostupných obrub, které jdou napříč trendy a mají v nabídce vše na co si jen vzpomenete. Přijďte se přesvědčit.

Oční optika Brýlové obruby Aktuality očního centra