Dailies Total 1 a Total 30

5.8. 2023

Dailies Total 1 a Total 30

Dailies Total 1 a Total 30 od firmy Alcon jsou první a na trhu zatím jediné kontaktní čočky s proměnným obsahem vody.

Neuvěřitelně pohodlné díky Technologii water gradient

V jádru čočky se obsah vody plynule mění z 33% na 80% směrem k povrchu a na samotném vnějším povrchu čočky je téměř 100%. Díky inovativní technologii Water Gradient je na čočce stále vytvářena tenká hydratační vrstva, která zajišťuje vysoký komfort nošení. Nositel má doslova radost z ničeho, protože své kontaktní čočky v oku necítí. V případě měsíčních čoček Total 30 při správné péči zůstávají kontaktní čočky čisté a odolné po celý měsíc nošení. Vyzkoušeno na vlastní kůži a 5 z 5ti našich optometristů doporučuje. =)

Dokonale čisté čočky s technologií Celligent

Tato technologie, která se nachází pouze v měsíčních čočkách Total 30, napodobuje povrch oka. Pomáhá odolávat bakteriím a udržuje kontaktní čočky čisté.

Pocitu suchého oka zabrání technologie SmarTears

Čočky z řady Total snižují suchost očí díky patentované technologii SmarTears, která uvolňuje složky, které se přirozeně nachází v slzách. Pomáhá stabilizovat lipidovou vrstvu slzného filmu.

Vysoká propustnost = zdravé oči

Vysoká prodyšnost kontaktních čoček znamená, že přes kontaktní čočku do oka může proudit více kyslíku, což pomáhá udržet vaše oči bílé a zdravě vypadající. Dostatek kyslíku je velice důležitý pro výživu oka.

Jste nositeli kontaktních čoček a berete diskomfort jako nutné zlo? Přijďte si k nám na optiku pro zkušební pár čoček zdarma a vyzkoušejte si pocit výjimečného pohodlí. Prvonositele kontaktních čoček rádi v nošení zaškolíme. =)

O programu roční péče se více dozvíte zde.

Vyšetření zraku Oční optika Aktuality očního centra