COCO SONG- brýle s  příběhem

7.3. 2023

COCO SONG- brýle s příběhem

Brýle COCO SONG jsou brýle s příběhem. Co obruba, to originál. Pokud zakoupíte dvě stejné obruby, každá bude jiná a jedinečná. Jsou ručně vyráběné z nejkvalitnějšího italského acetátu a jakékoliv barevné odlišnosti nebo nepatrné nedokonalosti by měly být vnímány jako charakteristické rysy, které dělají obrubu originální.

Vzdávají hold historii čínské kultury a umění v kombinaci s důrazem na detail italského designu. Na většině modelů naleznete velmi propracované prvky v podobě medailonů, draků a jiných zvířat z asijské mytologie nebo symbolů, které představují štěstí a dlouhověkost. Sám název COCO SONG je zkratkou pro "Znovuzrození". Do obrub jsou zakomponované originální křišťály SWAROWSKI a pravé polodrahokamy. Nejvzácnější z nich lapis lazuli dále nefrit, tygří oko, tyrkys a malachit. Každý kámen má určitý význam a vliv na svého nositele. Syté barvy získávají díky texturám pravého hedvábí v kombinaci s květy vzácných rostlin, sušenými listy, peřím z exotických ptáků. Orient na nás z těchto obrub přímo dýchá. COCO SONG se vyjadřuje prostřednictvím barev. Například, modrá znamená spokojenost, červená vášeň, růžová lásku, zelená rovnováhu a zlatá symbolizuje pocit zářícího štěstí.

Pojďte si k nám z více jak 100 kusů obruby COCO SONG a CCS by COCO SONG vybrat svůj jedinečný a exkluzivní doplněk, v kterém se bude zrcadlit vaše osobnost. Určitě si je zamilujete na první pohled.

Oční optika Brýlové obruby Aktuality očního centra