BVLGARI

1.3. 2024

BVLGARI

Nyní vás seznámíme s naší největší novinkou a tou se staly obruby značky BVLGARI, které jsou doslova šperkem naší optiky.

Historie značky se datuje od roku 1879 a je životním příběhem Řeka Sotiria Bulgariho, který se věnoval výrobě vzácných šperků a rytin. V roce 1905 si otevřel obchod v Římě na luxusní ulici Via dei Condotti 10 . Old Curiosity Shop, jak ho nazval podle románu Ch. Dickense, je do dnešního dne srdcem všech prodejen Bvlgari, takže pokud budete v Římě, nezapomeňte si sem udělat výlet.

Nenabízel zde obyčejné šperky, ale pečlivě vybíral nejkrásnější a nejvzácnější kousky, aby jimi zaujal a toto platí i pro jejich kolekci brýlí. Bvlgari si vytvořila vlastní styl podmíněný klasicismem a italskou renesancí. Brýle Bvlgari se vyznačují nezaměnitelným stylem, nadčasovými tvary v podobě geometrických linií s nádherným zdobením mozaikami z polodrahokamů, které připomínají vzor hadí kůže, který je pro značku charakteristický.

Pokud toužíte po brýlích, které budou zároveň šperkem, neváhejte nás navštívit. Aktuálně jsme pro vás naskladnili desítky kusů a moc dlouho se u nás neohřejí.

Oční optika Brýlové obruby Aktuality očního centra